top of page

Warme aanvullingen bij koude schotels/buffetten
standaard

Voor de warme aanvullingen geldt hetzelfde als voor de koude aanvullingen.
De standaard schotels en buffetten zijn ruim voldoende en moet u zien als BASIS, welke al dan niet uitgebreid kunnen worden met in dit geval warme aanvullingen.
 
ALLE WARME GERECHTEN WORDEN STANDAARD KOUD GELEVERD.
Warm aanleveren in een Bain Marie is mogelijk vanaf 40 personen per gerecht tegen een meerprijs van € 1,25 p.p. (voor het 1e gerecht) en € 25,- voor vervolggerechten (incl. ophalen + schoonmaak van de Bain Marie(s) door ons).

Over de hoeveelheid warme aanvulling moet u ook zelf weer een inschatting maken.
Graag adviseren wij u hierin. 
Ook kunt u als warme aanvulling op een buffet nog een keuze maken uit onze warme kant & klaar gerechten.

Boeren-kempische-ham.jpg

HELE bourgondische beenham van ± 1,6 - 1,9 kilo met champignon roomsaus, als aanvulling bij buffet geschikt voor 10-16 personen, (uitgaande van ruim 100 gram p.p.)

Wordt alléén de ham gegeten (als hoofdgerecht), dan moet
per
persoon rekening gehouden worden met ± 200-250 gram.
1 beenham is dan geschikt voor max. 8 personen. 


De beenham wordt koud in een vacuumzak geleverd.
Om deze op te warmen hoeft de héle ham IN DE VACUUMZAK
± 45 min. alleen maar in een pan met kokend water gelegd te worden.
In de tussentijd kan de saus verwarmd worden op het vuur.

HELE BEENHAM INCL. CHAMP. ROOMSAUS € 34,95

koud-en-warm-buffet-stenardo_2_1.jpg

Bourgondische beenham met champignon roomsaus, 
voorgesneden en geportioneerd 150 gr. p.p. (levering koud).
Opwarming kan in magnetron. Saus liefst opwarmen op het vuur.

Vanaf 6 personen € 4,25 per persoon 

Varkenshaaspoulet in champignon roomsaus (levering koud)
PRIJS PER PERSOON, vanaf 6 personen € 5,50

Varkenshaaspoulet in stroganoff saus (levering koud)
PRIJS PER PERSOON, vanaf 6 personen € 5,50

KLIK HIER

voor overige warme gerechten.

vorige
boven
volgende
bottom of page