Bestellijsten

Bestellingen voor Catering of Lunchschalen kunnen gemakkelijk aan ons doorgegeven worden door hieronder het betreffende bestelformulier te downloaden.

Deze formulieren gelden niet voor Kerst- of Nieuwjaarsbestellingen.

Dan geldt een aangepast assortiment zoals dat in onze Kerstfolder staat met een andere bestellijst, die wij dan voor u invullen.

 

Het beste is onderstaand bestelformulier in te vullen op een PC, al lukt het ook op een GSM.

Bij het invullen van uw bestelling ziet u meteen de (totaal)prijs van uw bestelling.

De bestelformulieren zijn bestanden in Microsoft-EXCEL, die u na het invullen op moet slaan onder een andere naam, bijvoorbeeld "BESTELLING VOLTAFOOD ..-..-...."

Als u alles heeft ingevuld en het bestand op uw PC of GSM heeft OPGESLAGEN, klikt u vervolgens op de LINK beneden op het bestelformulier met ons e-mailadres (info@voltafood.nl) en kunt u aan ons het opgeslagen EXCEL-bestand als BIJLAGE mailen.

Vul het bestelformulier VOLLEDIG in, zodat nadien geen e-mails over en weer gestuurd hoeven te gaan worden.

Zodra wij uw bestelformulier ontvangen hebben en wij de gegevens in onze computer ingebracht hebben, ontvangt u van ons een BEVESTIGING van de bestelling.
Hiermee kunt u nógmaals controleren of deze juist is en wij geen fout gemaakt hebben met het over nemen van de gegevens. Daarna stuurt u ons een AKKOORD terug en is de bestelling pas definitief. 

Mocht het niet lukken om het bestelformulier zelf in te vullen, bel ons dan even op

043-363.74.55 en wij helpen u bij het noteren van uw bestelling.

Niet gebruiken voor
Kerst- of Nieuwjaarsbestelling
Niet gebruiken voor
Kerst- of Nieuwjaarsbestelling