top of page
W I N K E L
vers vlees
Over vers vlees kunnen we heel kort zijn.
Dat moet mals zijn, van goede herkomst en in zo kort mogelijke tijd van de slacht bij de klant. U dus.
Kortom: veel snellere én kortere lijnen dan bij een supermarkt, waardoor het vlees automatisch ook veel
verser is.
Bovendien is het ras erg belangrijk, hetgeen ook weer een goede structuur en malsheid garandeert.
Daarom vindt u bij VOLTAFOOD geen (goedkoop) Iers, Argentijns of Braziliaan vlees, maar betrouwbare rassen uit de regio.
Ons runds- en kalfsvlees is uitsluitend van de dikbillen Belgisch Blauw Wit (BWB).
Hierdoor durven wij ook 100% malsheidsgarantie te geven op ons biefstuk.
Het varkensvlees komt uit Limburg.
I.v.m. de verminderde vraag naar vers vlees bij de kleine slager, verkopen wij - m.u.v. gehakt en op zaterdagen - niet meer dagelijks alle vers vlees vanuit onze toonbank.
Wél is alles - indien voorradig - dagelijks rechtstreeks vanuit onze nul graden koelcel verkrijgbaar.
VRAAG ER DUS NAAR en/of BESTEL VOORAF.
Lees meer over onze werkwijze en ons vertrouwen bij OVER ONS of KLIK HIER.
bottom of page