top of page

BBQ verhuur

Het huren en gebruiken van een van onze professionele gas barbecue's bieden wij aan tegen kostprijzen. Wij zijn immers geen verhuurbedrijf, maar leven van de verkoop van vlees, salades, enz. Daarom is dit een exclusieve service van VOLTAFOOD en
verhuren wij onze BBQ's pas:
- vanaf bestellingen voor 20 personen, met een
- minimale besteding van € 250,- (excl. de huurkosten van BBQ zelf en serviesgoed).

Om een BBQ te huren zijn er 3 mogelijkheden:

1)  voor € 35,- incl. 21% BTW, met ophalen, terug brengen en schoonmaak van de
      BBQ door u zelf. In dit geval krijgen wij de BBQ dus SCHOON van u terug;
      

2)
  voor € 45,- incl. 21% BTW, met ophalen en terug brengen van de BBQ door u
       zelf, 
echter doen WIJ nu de schoonmaak;

3)  voor € 60,- inclusief 21% BTW, met bezorgen, weer ophalen én schoonmaak
       door ONS. Met deze optie heeft u dus helemaal nergens geen omkijken naar.


In alle
standaard verhuurprijzen van een BBQ zitten 21% BTW, afschrijving van de BBQ, het gasverbruik, een keukenrol, een fles vloeibare boter, een vleestang (om te houden) en een sleutel voor de gasflesaansluiting, die wij weer terug moeten krijgen.

Belangrijk om te weten
I.v.m. kwaliteitswaarborg van ons uitstekende vlees, verhuren wij alléén BBQ's met bakplaat! 
Voor een juiste bereiding van vlees is het de kunst om alle zo belangrijke vleessappen in het vlees te houden. Op een rooster zien wij vaak dat mensen alle vocht uit het vlees roosteren en - nog erger - het vlees té lang op té hoge temperatuur laten aanbranden totdat er nog "geen druppel vocht" meer in zit. En dat is niet alleen smakeloos, maar ook gewoon doodzonde van ons goede vlees!
Bovendien is vleesvocht nodig voor een goede spijsvertering en misschien nóg belangrijker...... met verbrand vlees eet je a.h.w. ook schadelijke koolstof! En dat kan toch niet de bedoeling zijn?

 
Als je dus goed en verantwoord wil BBQen moet je écht
weten waar je mee bezig bent!

 
Dáárom verhuren wij alléén BBQ's met bakplaat. 
Voordeel van een bakplaat  is dat je vlees kunt bereiden vanuit het principe van "een goed biefstuk bakken", precies zoals de chef van een sterrenrestaurant dat ook doet!
- boter goed heet laten worden (dat het schuim weg is);
- vlees om en om snel dichtschroeien zodat alle zo belangrijke vleessappen in het
  vlees blijven;

- op laag vuur het vlees langzaam laten garen (gebruik hiervoor altijd een vleestang
 en steek
 dus niét in het vlees met een vork, want dan lopen alle vleessappen eruit !) 

 
Het principe van BBQen blijft hetzelfde (de gezelligheid van buiten vlees bereiden, eten en genieten van een heerlijke zomeravond) maar het resultaat is stukken beter!

Eenvoudige gemarineerde speklappen, maar oh zo smakelijk met alle vleessappen nog in het vlees

Ook souvlaki's zijn natuurlijk het lekkerst als ze niét "verbrand" of uitgedroogd worden op een rooster

Wat is nog lekkerder dan een sappige BBQ worst?

Varkensfilet, varkenshaas en kipfilet krijgen ook het beste resultaat op een bakplaat.

bottom of page