top of page

B A R B E C U E
Verhuur Gas BBQ

WINKEL Sneltoets HOME.png
BUFFETTEN Sneltoets Bestel-wijzig-annuleer.png
BUFFETTEN Sneltoets Bezorgen-Afhalen.png
BUFFETTEN Sneltoets Borden & Bestek.png
BUFFETTEN Sneltoets Bestelformulier.png
BBQ Sneltoets All-In pakketten.png

Het huren en gebruiken van een van onze professionele gas barbecue's bieden wij aan tegen kostprijzen. Wij zijn immers geen verhuurbedrijf, maar leven van de verkoop van vlees en aanverwante artikelen.
Daarom is verhuur van een BBQ een exclusieve service van VOLTAFOOD,

waardoor wij pas verhuren
vanaf een minimale besteding van € 250,- 
(excl. de huurkosten van BBQ zelf en serviesgoed).

Om een BBQ te huren zijn er 2 mogelijkheden:

1)  voor € 45,- incl. 21% BTW, als
u de BBQ komt ophalen en weer 
bij ons terug brengt.
Wij doen dan sowieso de schoonmaak;


2)  voor € 60,- inclusief 21% BTW, als
wij de BBQ bij u moeten komen ophalen en dan de schoonmaak doen. 
Met deze optie heeft u dus nergens geen omkijken naar.


Bezorgkosten zijn altijd apart te berekenen.


In alle standaard verhuurprijzen van een BBQ zitten 21% BTW, afschrijving van de BBQ, 
het gasverbruik, een keukenrol, een fles vloeibare boter, een vleestang (om te houden) en een sleutel voor de gasflesaansluiting ter leen.

Belangrijk om te weten
I.v.m. kwaliteitswaarborg van ons uitstekende vlees, verhuren wij  alléén BBQ's met bakplaat! 
Voor een juiste bereiding van vlees is het de kunst om alle zo belangrijke vleessappen in het vlees te houden. Op een rooster zien wij vaak dat mensen alle vocht uit het vlees roosteren en - nóg erger - het vlees té lang op té hoge temperatuur laten aanbranden totdat er nog "geen druppel vocht" meer in zit. En dat is niet alleen smakeloos, maar ook gewoon doodzonde van ons goede vlees!
Bovendien is vleesvocht nodig voor een goede spijsvertering en misschien nóg belangrijker...... met verbrand vlees eet je a.h.w. ook schadelijke koolstof! En dat kan toch niet de bedoeling zijn?

 
Als je dus goed en verantwoord wil BBQen moet je écht
weten waar je mee bezig bent!
 

Eenvoudige gemarineerde speklappen, maar oh zo smakelijk met alle vleessappen nog in het vlees
op een bakplaat.

Ook souvlaki's zijn natuurlijk het lekkerst als ze niét "verbrand" of uitgedroogd worden op een rooster

Wat is nog lekkerder dan een sappige BBQ worst?

Varkensfilet, varkenshaas en kipfilet krijgen ook het beste resultaat op een bakplaat.

BUFFETTEN Sneltoets Naar Boven.png
bottom of page