top of page


B U F F E T T E N
Beenham
Voor de warme aanvullingen geldt hetzelfde als voor de koude aanvullingen.
De standaard schotels en buffetten zijn al ruim voldoende p.p. en moet u zien als BASIS, welke al dan niet uitgebreid kunnen worden met in dit geval warme aanvullingen.
ALLE WARME GERECHTEN WORDEN STANDAARD KOUD GELEVERD.
Warm aanleveren in een Bain Marie is mogelijk vanaf 40 personen per gerecht tegen een meerprijs van € 1,25 p.p. (voor het 1e gerecht) en € 25,- voor vervolggerechten met een max. van € 100,- (incl. ophalen + schoonmaak van de Bain Marie(s) door ons).
Over de hoeveelheid warme aanvulling moet u ook zelf weer een inschatting maken.
Graag adviseren wij u hierin.
Ook kunt u als warme aanvulling op een buffet nog een keuze maken uit onze warme kant & klaar gerechten.

Bourgondische beenham met keuze uit 3 sauzen:
- Champignon roomsaus
- Stroganoff saus
- Pepersaus
De beenham wordt door ons voorgesneden en gevacumeerd geleverd
à 150 gr. p.p. (levering koud).
Opwarming kan in de vacuümzak, liefst door deze voor het sappigste resultaat een ½ uurtje in de vacuümzak in een pan met kokend water te leggen. De saus liefst opwarmen op het vuur.
Vanaf 6 personen per soort saus
€ 4,35 per persoon
bottom of page